Капитанът на ЦСКА Петър Занев заяви при завръщането на отбора в София след проведения зимен лагер в испанския курорт Марбея, че се надява отборът да не допуска повече грешки и, че има въхру какво още да работят до началото на пролетния дял от българския шампионат. 

"Не е приятно. Трудни резултати. Важно е за един отбор да побеждава, да има самочувствие да вярва в собстевните сили. По една или друга причина загубихме тези мачове. Положителното от тези загуби е, че можем да видим слабостите си. Да се надяваме, че наистина ще си извадим поуките и тези грешки няма да ги допускаме по време на сезона, защото след две седмици започва първенството. Нямаме право на грешки повече. Трябва да започнем да побеждаваме".

"Не е приятно, когато не вкарваш. Когато ти вкарат два, три гола ти трябва да вкараш четири. Има върху какво да работим".

"Не мога да кажа, че заради класата на съперника на съперника допуснахме тези голове. Всеки мач излизахме с различен състав. Все пак за това са контролните мачове, за да се види койна каво ниво е, как се представя, в каква форма е. Да се даде шанс на всички и вече треньора да си извади изводиите на кого ще разчита".

LAP.bg
21 снимки

"Не съм човека, който да дава оценки. Важното за мен е, че всички за здрави. Свършихме добра работа с физическото натоварване. Времето ще покаже".

"Разибира се, че мислим за мача с Левски. Целенасочено ние се готвим за мача. Не сме се пазили от към натоварвания. Като цяло мислите ни са настроени за този мач. Аз съм сигурен, че ще победим".

"Ние си гледаме в нашия отбор. Не мога да ви кажа дали е по-силен. Знам работата на Петър Хубчев. Знам, че е един треньор, който е добър, ще се получи един интересен мач. Ще ни е трудно, но аз вярвам в нашия отбор", завърши Занев.