Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич отново застана зад позицията си, че е доволен от свършената работа на лагера в Марбея и потвърди, че двубоят с Левски може да е ключов за бъдещето на всички футболисти и не само за собственото му бъдеще. Наставникът даде изявление пред медиите веднага след кацането на "червените" на летище София. 

LAP.bg
21 снимки

„Позитивно е, че всичко каквото искахме да направих, го напрахме. Резултатите са по-лоши, това е вярно, но можеха и да бъдат по-добри. Не исках играчите да са готови специално за тези мачове. Не исках да убивам интензитета на тренировките, за да сме готови за тях. Обнадежден съм, че ще сме в добра физическа форма за началото на първенството“, започна сръбския наставник.

„Експериментирахме само в мача с Виктория Пилзен, защото използвахме играчи, които по-малко играят. Само Малинов имаше травма преди лагера, всички останали бяха на линия. Другото бяха извън строя само за по 3-4 дена“.

„Последният мач с Яблонец видяхме, че сме готови физически. С това мисля, че няма да имаме проблеми. Получихме две попадения от статични положения, но видях отбор, който може да тича много, да отнема топки и да е компактен в защита“.

„Имаме две седмици, за да работим за завършването на атаките и някои тактически елементи за Левски. Не успяхме да вкараме голове, но имахме своите моменти“.

„Гаранции във футбола няма, това се случва само ако побеждаваш и играеш добре. Аз не съм страхлив треньор, не исках играчите да са готови за няколко резултата в подготовката. Имам позитивната настройка, че ще сме напълно готови за важните мачове в първенството. Ще се види всичко в мача с Левски“.

„Двубоят с Левски може да е определящ не само за мен, но и за целия отбор. Ако победим ще е добре не само за мен, но и за всички в клуба. Доволен съм от всички футболисти, включително от Али Соу, който работеше много здраво на тренировки“.

„Тези играчи, с които разполагаме сега ме задоволяват. Белтраме дойде, който е голям професионалист и със сигурност ще вдигне нивото на отбора. Ще видим какво ще се случи занапред“, завърши Крушчич.