Наставникът на Славия Златомир Загорчич призна, че отборът му има нужда от подсилване на няколко поста, тъй като има някои празноти в кадрови план, свързани с напуснали и контузени играчи. 

Антон Узунова
8 снимки

Специалистът подчерта, че е възможно да има още напуснали след Галин Иванов до края на трансферния прозорец, но запази оптимизъм, че при подобно ниво на себераздаване неговите футболисти отново ще стигнат високите места в класирането. 

„Доволен съм от това, което показаха момчетата на подготовката, надявам се да продължим като миналия сезон. Засега ще ни липсват няколко играчи, все още има възможност за изходящи трансфери. Ще видим с кои футболисти ще започнем първенството“, започна Загорчич. 

„Имаме няколко контузени за момента, но като цяло са здрави. Ще ни трябват най-вероятно няколко нови попълнение. Надяваме се до седмица да съберем играчите, от които се нуждаем. В следващите дни се надявам да имаме входящ трансфер, за да запълним някои празноти“.

„Рангелов ще вдигне нивото на атаката, той е много добър играч и се надявам да ни вдигне класата. Няма да е лесно да задържим представянето от миналия сезон. Трябва да продължим да играем със същия характер и със същото себераздаване във всеки мач и през този сезон. Нито един от играчите не е напълно готов за първенството, но се надяваме, че това ще се промени в течение на времето“.

„Имаме страхотен колектив, момчетата се раздават на тренировки и в мачовете и си заслужиха третото място“.

„Не трябва да ни интересува какво е положението в Черно море. Трябва да продължим по същия начин, както в предходния сезон, това е начинът да се случат нещата“, завърши специалистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.