Ботев Враца приема Славия в мач от втория кръг на efbet Лига. Срещата на стадион “Христо Ботев” започва в 19.00 часа и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от нея. Двубоят ще бъде ръководен от най-опитния ни съдия Станислав Тодоров.
 
На старта на шампионата врачани загубиха с 0:1 от  Локомотив София като гост и сега ще искат да се реваншират пред своите фенове. Славия започна сезона с победа, след като измъкна трите точки във Велико Търново след победа с 1:0 срещу Етър. 
 
"Белите" няма да могат да разчитат на Емил Мартинов, който бе повален от вирус и отпадна от групата. Извън нея са и трайно контузените Георги Търтов и Светослав Вуцов. Добрата новина за треньора Хосе-Мария Бакеро е завръщането на Виктор Генев и Натан Гасама, които пропуснаха гостуването на Етър по различни причини. 
 
Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес отново не включи в разширения състав Мартин Смоленски и новото попълнение Едуардо Кунде, които пропуснаха и визитата в "Надежда" преди седмица. Юношата на ЦСКА лекува контузия, а бразилецът с немски паспорт още не е във форма. Кунде направи неофициален дебют за врачани в контролата с израелския Апоел Петах Тиква (1:1), която се игра в петък в Правец. Гола за българския тим вкара Браян Переа, който засега остава в тима въпреки интереса от Арда.

подкрепя българския спорт