Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите след равенството 0:0 срещу Царско село. Той е на мнение, че „червените” губят фенска маса и се задоволяват с една купичка. Той не пожела да разкрие защо в последно време не говореше преди мачовете на своя отбор.

„Приемайте го, както вие намерите за необходимо. Сега очаквам вашите въпроси. Имахме противодействие. Липсваше креативността. Всички го видяхте. От първия си ден говоря. Ще го подобрим лятото. Имаме един Кери, а когато не е в добро състояние – стредаме. Варела? Той откакто е тук, все го няма”, каза Младенов.

„Нали видяхте колко игрово време играхме. Колко време се обясняваше. Всички лежаха, бавеха времето. Изнервяха ни, съдията им помагаше. Това, което ни трябва, за да сме шампиони, ни липсва”.

„Мълчанието ми пред медиите, нямаше общо във вас. Имаше неща, които не исках да споделям с вас. Ние сме ЦСКА. Трябват ни личности, които да се сборят. През зимата нямахме пари, отидоха на друго място. Предишните харчеха. Летният трансферен прозорец не ме притеснява. Чакам го с нетърпение. ЦСКА не може да продължава да страда. Ще намерим начин да се организираме, да играем на върха на възможностите си във всеки мач”, продължи той.

„Много ме притеснява, че феновете ги няма. Губим фенска маса. Заради мачове като този, заради това, че толкова години нямаме спечелена титла и се радваме за една купичка. Като удавници за сламка трябва да се хванем за Купата. Губим фенска маса. Трябват ни хора, гладни за успехи, бойци. Не искам да споделям неща с вас. Знам какво ми казват феновете”.

„Всеки един мач е едно и също. Да сте живи и здрав, да се опазите от ковида и да няма война”, завърши той.