Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович атакува жестоко играчите на "червените" след загубата с 1:2 от Берое. Сръбският специалист призна, че отборът е играл с 5-6 човека срещу отбора от Стара Загора, а другите са "лежали" и са се мислили за звезди. Нещо, което според Петрович далеч не е истина. 

Старозагорски пир - Берое нокаутира слаб и мним ЦСКА

„Не съм доволен по никакъв начин от отбора. Днес не играха като тим. Играха само 5-6 футболиста, а останалите присъстваха на терена. Брадли Мазику, Петър Занев, Кристиан Малинов, Бикел си оставиха сърцето на терена, а останалите – не. Не видях помощ от състезателите на терена. Мисля, че някои от играчите ми „лежаха”, отказваха се на терена. Явно някои се приемат за звезди, а това не си личи на терена”, започна треньорът.

Lap.bg
32 снимки

„Какво да им кажа след този мач? Ще се срещна с президента и ще разговарям. Не знам какво да кажа. В момента не трябва да казвам някои неща, защото после може да съжаля. Много съм недоволен и разочарован от всички – целият тим”.

Съставът на ЦСКА срещу Берое: ЦСКА: Бусато, Кери, Занев, Малинов, Евандро, Бикел, Мазику, Турицов, Тиаго, Соу, Албентоса