Покрай уволнението на Бруно Акрапович и назначението на Любослав Пенев за старши треньор, сякаш една любопитна новина остана на задан план. В позицията си за завръщането на Пенев ЦСКА обявява кой е новият силен човек в клуба. Това е Стойчо Стоилов, който според "червените" стои в основата на треньорската рокада. До този момент наставниците се назначаваха от Гриша Ганчев. 

Ето позицията на ЦСКА по тази тема:

"За новото си завръщане на “Армията” Любослав Пенев е бил убеден от главния мениджър на клуба Стойчо Стоилов. Тъй като в момента собствениците на клуба продължават да осигуряват коректно бюджета, но са се дистанцирали от оперативната власт и кадрова политика, именно Стоилов е инициирал промяната и поел отговорност, че Пенев е най-подходящият и правилен треньор да бъде начело на армейците. В името и за благото на ЦСКА той е получил „картбланш“ да действа. При създалата се ситуация от „Царско село“ са уважили желанието на своя досегашен наставник".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.