Едно от летните попълнения на Лудогорец Джоди Лукоки открито обяви, че роля на резерва занапред няма да му хареса и ако не получава шансове за изява, ще си тръгне. Той дойде преди началото на сезона, като очакванията към него бяха огромни. 

Холандецът обаче тръгна слабо и беше закотвен на пейката, като едва при завръщането на Георги Дерменджиев през ноември започна да получава малко повече шансове. Сега е на подготовка с тима си. 

"Аз бях феноменален в началото, но уволниха треньора ни заради отпадането в Европа. Наследникът му въобще не разчиташе на мен и тогава мислех да се махам. За мое щастие, този наставник се провали, резултатите бяха слаби и беше назначен Дерменджиев."

"При него започнах да играя по-често, сега сме на лагер и също ми дава шансове да се изявявам. Но все още имам голям страх, че може пак да се озова на пейката. Ако това се случи, ще се махна със сигурност, така ще е най-добре за мен."

"През този месец имаше огромен интерес към мен, няколко клуба от Холандия ме искаха. Ако ме върнат на пейката, виждам себе си отново в Холандия. Все пак родината ми липсва. А и от тактическа гледна точка Ередивизие е много по-напред от България."

"Но въпреки всичко, аз сега съм фокусиран върху Лудогорец и съм тук, за да успея. С настоящия ми тим имам огромни шансове да стана шампион. Ако с този състав играем в Холандия, можем да се борим с ПСВ, Аякс и Фейенорд и да се борим за трофея и там. Много по-добри сме от всички останали в България", сподели със самочувствие Лукоки пред Voetbal International. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS