Спортно-техническият директор на Черноморец (Поморие) Златко Янков изрази задоволството си от класирането за полуфиналите в турнира за Купата на България. „Не очаквах такова развитие на мача. Отборът на Поморие надигра по категоричен начин Миньор. Показа им как трябва да се играе футбол. Тони Велков ще си направи разбор на отбора, но мисля, че играха слабо. Изкуственият терен може би им повлия, но бяха тотално надиграни от новия отбор на Хубчев. Имах други впечатления от този отбор”, каза Янков.

Бившият халф изрази надежда за по-лек жребий. „Всичко зависи от жребия. Ако играем така, може на 5 май да сме на финал. Без Берое останалите два съперника са добри за нас. Играхме с Калиакра, изравниха ни накрая, преставихме се добре. Позвамане Калиакра. За Чавдар нямаме впечатления, но щом отстраняват Славия са добър отбор. Хубчев каза, че правим история, но щом сме на тази фаза трябва да отидем на финал”, допълни още Фара.

Той обаче заяви, че не е бил пряк свидетел на изстъпленията на феновете на Миньор в края на мача. „Не съм пряк свидетел на ситуацията с феновете на Миньор. Има ударени полицаи. Хвърляне на пепелници от трибуните и такива работи”, завърши бившия национал.