Новият шеф на Управителния съвет на Левски Ники Илиев представи новия спортен директор на клуба Станислав Ангелов, както и генералния мениджър на тима Андрей Желязков.

"Това са точните хора, за нов спортен директор е определен Станислав Ангелов. Генерален мениджър на тима ще стане Андрей Желязков", коментира Илиев на представянето на новите управляващи.

"Направил съм добър избор, познавам се с двамата отлично, със Желязков се познавам отдавна, аз бях футболист, но това, с което се захваща го довежда до успешен край. За Станислав мога само добри думи да кажа, неговото развитие, това което е направил на "Раковски". Правим силен екип, целите, които сме си поставили шампионска титла и купа може да се постигне със силен екип", каза Илиев.

"Желая им успех, честитя им новите длъжности, всеки един човек в Левски е важен за мен, за клуба и бъдещите успехи и заедно обединени тръгваме за успех", допълни той.

"Трябва да има амбиция и желание, ако трябва да чакаме да е розова ситуацията, ще остареем. Всеки трябва да си наляга парцалите и да работи, трябва много да работим, това е истината, като имаме предвид, че сме Левски ако намерим начина да го използваме, тази фенска маса, всичко е постижимо. Не се плашим от работа. Ако правим грешки вие ще ни съдите. Имаме още какво да направим в школата, там е нашата сила, направихме много там, но и ще работим още", каза Станислав Ангелов. 

"Добро съчетание между опит и младост", каза генералният мениджър на тима Андрей Желязков.

"Навлизаме в работата, в следващите дни ще обсъждаме селекцията, имаме обща визия, не сме вътре в самия процес в момента", допълни Ангелов.

"Селекцията е отворена, продължава, искаме класа и качество", каза още Желязков.

"Всичко опира до резултатите, всичко друго е настрани, ако нямаме резултати, не сме свършили нищо", допълни той.