Трима бразилски футболисти ще минат на проби в Локо Пд, научи Гонг. Нападателите Дъглас Давид Фернандес и Андерсон Ронсиано Сантос, заедно с офанзивния халф Чарли Мура ще опитат късмета си при „смърфовете”. Връзката между „черно-белите” и мениджъра на кариоките Алесандро да Силва е направил пловдивският журналист Любен Апостолов.

Христо Бонев се е съгласил да пробва бразилците, а нашият колега разкри визитките на тримата. Дъглас е на 27 години, висок е 177 см., тежи 69 кг. и е бивш играч на Коритиба. Андерсон е на 25 години, висок е 173 см., играл е за Португеза, за който вкарва 25 гола през миналия сезон. Чарли Мура се е подвизавал в аматьорски тимове в родината си, висок е 183 см., тежи 72 кг.

Кариоките трябва да пристигнат в Пловдив утре, а в четвъртък да започнат тренировки с Локомотив.

Импресариото Алесандро да Силва предлага на българския пазар централните защинтици Андерсон Луис Рибейро и Даниел да Силва, които са бивши съотборници от националните гарнитури на Бразилия до 17, 19 и 21 години. Те са на по 28 години, като Рибейро е играл общо 6 сезона във Фламенго и Вашку да Гама. Към бранителите обаче засега няма интерес.