Нападателят на Левски Георги Христов гледа да не прекалява със секса, спазва зверски режим и за да омилостиви майка си за поредната татуировка по тялото си, има специален ритуал.

Синият любимец даде любопитно интервю за септемврийския брой на мъжкото списание FHM.

„Според мен режимът е определящ не само за физическото състояние – той е най-важното нещо за един професионален футболист като цяло. От голямо значение е как и кога се храниш, кога си лягаш, а и със секса не трябва да се прекалява", казва пловдивчанинът.

На любопитството на колегите, дали в момента има си има компания за секс-тренировките, Жоро нито отрича, нито потвърждава.

„В момента, ако има жена до мен, тя трябва да знае, че футболът е приоритет номер 1 за мен и може би се държа егоистично за много неща. Всъщност не знам, дали някой ще ме разбере, какво искам да кажа. Може и да не съм прав, но вниманието ми е максимално фокусирано върху онова, което работя".

От няколко месеца се говори, че той има връзка с Ангелинка от Биг Брадър 4, а вчера пловдивският сайт Под Тепето разтръби, че тя се е пренесла при него в София.

Христов признава, че не се гордее особено с татуировките върху тялото си, които не са една и две. „При всяко интервю се надявам този въпрос да бъде пропускан, но никога не става. Татуировките не са нещо, с което специално се гордея. Всъщност, това е нещо като мания. На мен ми харесва, без да задължавам никого със същото. Свързани са с Господ, със семейството ми, с футбола, със свободата, с мечтите, с трудните моменти, които съм имал, с вярата в себе си. За мен това е като начин за изразяване на чувства".

С особено мнение за рисунките по тялото му е и майката на Христов, която е политик.

„Това е едно от малкото неща, да не кажа единственото, за което не се разбираме. Но фактът, че се занимава с политика и се среща с много интелигентни и изискани хора, няма общо с това ,че не харесва татуировки. По принцип винаги е била много либерална и към мен и към брат ми, но точно татусите не ги приема. Всеки път, като се появя с нова рисунка по тялото, й се извинявам и я целувам".

Не за пръв път Христов споделя и за страстта си към китарата. "Тази любов дойде от баща ми. Той цял живот се е занимавал с музика. Но не ни е карал насила да слушаме каквото и да е било".