Централният нападател на Висла Краков Георги Христов заяви в интервю за Гонг, че не е изключва варианта да се завърне в Левски. Таранът играе под наем в полския клуб, но в последно време рядко получава възможност за изява.

„Не всеки футболист му се играе, когато е на терена той се чувства щастлив. Ситуацията е следната, Павел Брожек е най-титулуваният нападател в Полша. Ние играем с един нападател. Може и да го продадат през лятото, но не ми се вярва, защото става дума за колосални суми. Той е голям любимец на публиката и е много добър. Конкуренцията е голяма. Говорих с треньора, той иска да остана, но не знам дали аз ще искам при това положение”, призна Георги Христов.

„Естествено, че има вариант да се върна в Левски. Много ми се играе, така че всичко е възможно. Зависи от много неща, може да се върна в Левски, а може да остана, може и да отида на друго място”, отбеляза нападателят на Висла Краков.

„Постоянно следя, какво се случва в Левски. Чувам се редовно със Сашо Александров, Веско Минев, Мечо Телкийски и Христо Йовов. Надявам се да завършим сезона, както трябва, за да влезнем в турнирите”, сподели още Георги Христов.

Той каза, че се чувства в много добра форма, тъй като във Висла е получил нужното спокойствие.

"Не съм работил с Ясен Петров, но съм чувал само хубави неща за него. Говорил съм с колеги, когато бях в Ботев и не съм чул лоша дума за Петров. Имам приятели, които са тренирали при него в Локомотив Пловдив и те са очаровани", коментира Христов по повод информациите, че Ясен Петрое ще бъде новият наставник на "сините".

„Ако бях останал в Левски щях да дам всичко от себе си, но не знам дали щяха нещата да бъдат по-различни”, завърши по въпроса Георги Христов.