Раздялата между Левски и Жоао Натаилтон Рамос дос Сантос на практика е факт, научи Гонг. Утре крилото заминава за Германия, където ще премине обстойни медицински тестове, ако резултатите са добри, той ще подпише с ФК Краснодар.

Както вече стана ясно, „сините” и руският клуб, чийто треньор е Славолюб Муслин си стиснаха ръцете по сделката за Жоазиньо.

По-късно бразилецът трябва да се присъедини към новия си отбор, който води подготовка в Турция.

Ако сделката не пропадне в последния момент, което е почти невъзможно, Левски ще остане без нито един бразилец нещо, което не се е случвало в последните години.

Нисичкият нападател е в Левски от 2007 година, когато дойде заедно с Жеан Карлос и Зе Соарес. Жо стана веднъж шампион на страната, а тази година вкара две изключително красиви попадения в Лига Европа. Дребосъкът препарира вратарите на Калмар и Гент с далечни, но прецизни шутове.

Преговорите около преминаването му в Краснодар се проточиха, защото играчът трудно се раздели с Левски, към който се беше адаптирал отлично. В Русия Жоазиньо ще получава много повече пари, а и Левски ще получи сериозна финансова инжекция.