Бразилците Лусио Вагнер и Жоазиньо вече са братя близнаци. Поне така твърдят те и се заливат от смях. Всичко се случи, след като Жо реши да си направи „фризура” и посети бербера към хотел „Кремлин палас”. Там той избра „прическата” на Лусио.

Напористият и винаги в добро настроение нападател бе атракцията на берберина, който се забавляваше искрено, докато му бръснеше главата. Зе Соарес и Лусио Вагнер му даваха напътствия как да направи Жо по-красив.

В известен период Жоазиньо си бе пуснал „по-дълга” коса и сега поиска да е хубав и се направи на Лусио Вагнер 2. Двамата дълго време се гледаха в огледалото и се скъсаха от майтапи.

На Жоазиньо дори му излезе и прякор - Младият Лусио Вагнер, което по-скоро бе закачка с възрастта на защитника и с новата визия на нападателя. Двамата с удоволствие позираха за Gong.bg и показаха защо са като близнаци.

Президентът на Славия Венци Стефанов също се подложи на разкрасяване. Преди той и Жо да се разкрасят, двамата се снимаха заедно за спомен, и ако нещо не се получи с новите им прически.

Никой не коментира, че с новите им прически Венци Стефанов и Жоазиньо си приличат като близнаци. Защо ли? …