Новото попълнение на Левски Жоазиньо предизвика истинско възхищение и същевременно учудване в съотборника си Юсуф Рабех, с признанието, че има още седем братя и три сестри.

Бразилецът, много горд от постижението на майка си и баща си, заяви на мароканеца, че може да си направи семеен отбор, защото са точно единадесет деца. Фактът, че три от тях са момичета, не го притесни и той изложи солидния довод, че Бразилия е световен вицешампион при жените, а футболиската Марта е номер едно за 2007-а година.

Юсуф Рабех можа да се похвали само с един брат, което не би му позволило да гради семеен отбор, а само централна двойка бранители. Юсуф дълго време гледаше недоверчиво дали е разбрал колко точно са братята и сестрите на Жоазиньо. Наложи се Станимир Стоилов да даде гаранция за думите на Жоао. Самото общуване между Юсуф и Жоао бе много атрактивно, защото двамата нямат общ език, на който да си говорят.

Специално за Гонг Жоазиньо назова и имената на всичките си братя и сестри: Жовюма, Жоаюма и Жоазеля са дамската половина от наследниците, а Лола, Ро, Рикардо, Вампиро, Зе, Аделмо и Титико са братята.

Общото между мароканеца и бразилеца е, че и двамата чрез футбола трябва да изхранват семействата си. Ясно е, че на Жоазиньо ще му е по-трудно, но той приема с усмивка предизвикателството. Жоао е най- малък от братята си и е наясно, че всичките му роднини в Бразилия чакат той да ги осигури с нормален живот. Поради този факт Жоазиньо е най-прилежният ученик в часовете по български език, които тук в Ейлат провежда с тримата нови бразилци пресдиректорът на Левски Александър Касабов. Жоао знае вече много български думи, чрез които се опитва да контактува с останалите от отбора.