Дебютиралият за Левски Жозе Соарес вече рекламира отбора пред своите сънародници, които също имат договори с шампиона на България.

В телефонен разговор с дребничкия брилянт Жоаозиньо, Зе му е разказал надълго и нашироко за Левски, за София и България, научи Гонг. Соарес споделил, колко радушно е бил приет от феновете на „сините” по време на контролата с Хасково.

Двамата бразилци са си говорили за клуба като цяло и за това, което Зе вече е видял от столицата. Той е разказал и за гледаните от него мачове на шампионите. Соарес добавил, че е доволен от престоя си дотук в София и чака с нетърпение да направи дебют и в официален мач за Левски.

Нападателят се е похвалил, че вече разполага и със служебна кола. Той ще я ползва заедно именно с Жоаозиньо. Колата е същата марка и модел, каквато ползват мароканците Рабех и Бензукан.

Жоаозиньо лаконично е заявил пред Соарес: „Искам час по-скоро в Левски!”. Той свършва първенството в Бразилия на 24-и ноември и веднага след това ще дойде до София за да мине медицински прегледи и да подпише договора си с Левски.

Другият бразилец Жеан Карлос е семеен и се очаква да пристигне със съпругата си, за да подпише договора си и да си избере жилище.

На днешната тренировка само Даниел Боримиров тренира индивидуално, като освен с тичане, той вече играе с топка. Георги Петков продължава с процедурите и се възстановява добре. Двамата пропускат мача с Черноморец, но ще са готови за гостуването на Локомотив в кв. „Свобода” в София.