Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков заяви, че всичко с лиценза на клуба за новия сезон е наред. "Всички документи са подадени в БФС и са в изрядно състояние. Всичко е платено, а затова, което не е платено сме постигнали споразумение за разсрочено плащане”, каза Живков на пресконференцията по представянето на Павел Дочев.

Той поздрваи с "Добре дошъл" новия треньор на отбора и му пожела много успехи. "Омръзна ми да представям нови треньори. Мисля, че този път намерихме това, което търсим. Смятам, че Павел Дочев ще се справи с работата си", допълни Живков. Изпълнителният директор на ЦСКА добави, че настоящия треньор Димитър Пенев ще води тима и в мача срещу Черноморец, а след това ще остане като консултант в отбора. Живков обясни, че са проведени разговори с Иван Караджов и Павел Виданов за продължаване на договорите им и до няколко дни всичко ще е финализирано.

Живков каза още, че тъй като в момента има договор с Падерборн Дочев не може да води официално тренировките на ЦСКА, но може да бъде с отбора от началото на подготовката му, тъй като от вчера има сключен договор като консултант в тима.