Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков увери, че клубът няма да има никакви проблеми с получаването на лиценз за новия сезон. Босът на „червените” разкри, че всички необходимо документи са внесени в Българския футболен съюз, откъдето са уверили, че документацията е изрядна.

„Няма да имаме никакви проблеми с лиценза. Цялата администрация на ЦСКА е работила усърдно, за да се подготвят всички. Те бяха прегледани в БФС и получихме уверение, че проблеми с лиценза няма да има”, коментира Живков.

„Взел съм под внимание, че при предишното отнемане на лиценза, отново Българският футболен съюз уверяваше, че всичко ще бъде наред, но този път лично аз съм подписвал всички документи и те са изрядни и за втора поредна година, откакто сме начело ще имаме лиценз”, каза още шефът на „червените”.

Живков потвърди, че бивша охранителна фирма, която е отговаряла за съоръженията на ЦСКА е завела дело, но ще бъде направено всичко възможно всички задължения да бъдат изчистени, като в това число са включени и последните нападки от Йордан Лечков, който наскоро заяви, че „червените” не са се издължили за футболистите, привлечени от Сливен.