Диана Христова е дамата на сърцето на помощник треньора на Левски Мариан Христов. Чаровницата никак не се вписва в стереотипа наложен в обществото за футболната съпруга, като от вчера е горд директор на частна детска градина. Красивата дама бе гост в предаването на Дарик радио „Свежо Дарик лято“, като разби „на пух и прах“ мита за футболната съпруга.

„Не мога да кажа, че беше лесна задача да си отворя детска градина. Различното при нас е, че ще има немско обучение – ще се залага също и на спорта, който е не по-малко важен“, започна Диана.

„Не мога да кажа, че ще бъде скъпо обучението при нас. Просто в България частното обучение не се подпомага от държавата и затова ние трябва да искаме такива такси. Самото откриване бе уважено от много футболни съпруги“, допълни още чаровницата.

„Ние с другите футболни съпруги наистина много се подкрепяме. Но не се различаваме по нищо от останалите съпруги. Разликата е в това, че понякога се случва така, че сме много далече от роднините. Нашият живот е като на всички други“, сподели още госпожа Христова.

„В моя случай Мариан не е присъствал на раждането на едно от децата ни. Понякога се е случвало да не присъства на лични празници, но това не е направило живота ни по-тежък. Аз винаги съм го подкрепяла и съм стояла зад гърба му. Старала съм се да не го товаря. Ние дълго сме живели извън България, но се прибрахме най-вече заради това, че сме патриоти. Гледам футболни мачове, но не изказвам мнение. Това не ми се позволява. Не спорим на тази тема“, завърши Диана.