Бразилският нападател на Левски Жеан Карлос напусна преждевременно днешното занимание, като бедрото на десния му крак бе наложено с лед.

Той започна тренировката, но много скоро почувства болки в споменатото място и Станимир Стоилов прецени да прекрати заниманието му.

Веднага бразилецът се прибра в стаята си в хотела, като преди това масажистите наложиха с лед и превързаха мястото, където Карлос показа, че има болки.

Самият футболист заяви лаконично, че няма проблем и твърдо ще му мине. Той се надява да играе още в утрешната контрола.

Старши треньорът Станимир Стоилов заяви след края на тренировката, че утре преди обяд ще се разбере дали Жеан ще може да вземе участие в мача с Рапид.

Стоилов каза, че не би рискувал здравето на нападателя и ще го пусне в игра само, ако е напълно здрав. Това ще стане ясно след сутрешното занимание.

На мястото на Жеан Карлос, ако не може да вземе участие ще играе като централен нападател Мариян Огнянов. Старши треньорът Станимир Стоилов се колебае за още един пост кой да пусне титуляр. Дали като ляв бек да започне Веско Минев или бразилецът Жоазиньо.

Стартовите единайсет за утре са: Петков, Миланов, Томашич, Рабех, Минев (Жоазиньо), Боримиров, Тасевски, Миро Иванов, Зе Соарес, Мариян Огнянов (Жеан Карлос) и Николай Димитров.

Контролата между Левски и Рапид Букурещ е утре от 15:15 часа.