Бразилецът Жеан Карлос е очакваното в Черно море ляво крило, за което Гонг анонсира миналата седмица. Кариоката е пред трансфер в  българския Черно море, съобщава португалски сайт. Футболистът трябва да пристигне тази вечер или най-късно утре сутринта в лагера на Черно море в Банско. Жеан Карлос е едва 19 годишен, като в последно време е следен от португалския гранд Бенфика.  Нападателят е твърдо решен да играе зад граница иска да се докаже в елитен тим.

Жеан Карлос е юноша на Палмейрас. Титуляр е в тима до 20 години. Играе не само като ляво крило, но и по целия фронт на атаката, като се отличава с техника и бързина. Миналата година е реализирал 6 гола. Висок е 180 см и тежи 77 кг. Карлос е наблюдаван на видеозаписи  и преди да се вземе крайното решение за него все пак ще изкара пробен период в Черно море.

По информация на Гонг на „Тича” са умували и върху други варианти за ляво крило, сред които ганаец, словак и  дори англичанин,но са се спрели на бразилеца Карлос и заради младостта му, тъй като той може да се развива.