Черно море загуби с 2:3 от Черноморец Поморие в контролна среща, която се игра в курортния комплекс Албена пред около 30 запалянковци.

Мачът започна отлично за „моряците”, които поведоха още в 20-та минута на мача, когато Ратников бе изведен в добра позиция в наказателното поле на Черноморец Поморие, след което елиминира съпротивата на бранител и намери непокрит Жардел, който елегантно копна топката в мрежата на Янко Георгиев за 1:0.

Поморийци бързо успяха да се върнат в мача и в 27-та минута Ради Бачев изпусна отдясно Щърбев, който след дълъг пас се озова сам срещу вратаря Денчев и реализира за 1:1.

Второто полувреме започна с гол на Черноморец Поморие, след като в 55-та минута след хубав пас в наказателното поле Андрей Атанасов овладя топката на гърди, обърна се и прехвърли Илко Пиргов за 1:2.

Футболистите на Черно море имаха надмощие през второто полувреме, но не успяха да реализират създадените положения.

В 82-та минута след неразбирателство в половината на Черно море между Александров и Ели Маркес, резервата Чакъров напредна по левия фланг и намери непокрития, нахлуващ в дясно Благов, който вкара за трети път топката в мрежата на Черно море.

Черно море стигна до по-почетна загуба в 89-та минута, когато Йордан Юруков центрира от корнер в наказателното поле на Черноморец Поморие, а Тиаго се оказа най-съобразителен и вкара с глава за 2:3.

В края на мача Тиаго и Будинов можеха да изравнят за Черно море, но пропуснаха.