Спряганият за трансфер в Левски, френски футболист на Гренобъл Жан-Жак Мандриши заяви, че е разговарял с бившия футболист на „сините” Седрик Бардон и е запознат с българския отбор.

„Разговарял съм с Бардон относно Левски и съм запознат с някои неща. За мен това ще бъде едно ново предизвикателство”, разкрива Мандриши пред местното издание „Bien Public”.

„Левски е отбор, който всяка година се бори за титлата и участва в евротурнирите и ще бъде добре за моята кариера да играя в такъв тим. Със сигурност няма да ми е лесно да се аклиматизирам, но се надявам всичко да се подреди добре”, добави корсиканецът.

Мандриши признава, че трябва да пристигне в София до няколко седмици, за да преговаря с Левски относно своя трансфер при „сините”.

Той има договор за още една година с Гренобъл, но футболистът се е договорил с ръководството на клуба да разтрогне договора си по взаимно съгласие и така ще излезе без пари на Левски.

Според изданието нападателят на Гренобъл ще подпише договор за 1+1 години с Левски.

Жан-Жак Мандриши е отбелязал 11 попадения през настоящия сезон. 26-годишният футболист е играл за втория отбор на Бастия, Корт, Аячо и Ним. Нападателят има и един записан мач за националния отбор на Корсика.