Лекарят на Левски д-р Жан Филипов навърши 70 години! Той бе с отбора на Левски в Мездра, където „сините” играха за първенство с местния Локомотив.

Доктор Жан, както гальовно го наричат всички, бе видимо в добро настроение след мача. Заради победата на отбора на сърцето му, а сигурно и заради малкото работа на екипа му по време на срещата.

За 70 години доктор Филипов какво ли не е видял. Той е живата история на Левски. Над 35 години, с леки прекъсвания, е прекарал с футболния тим, още когато със синия екип са играли Гунди, Котков и други легенди на клуба. Помагал е и на баскетбола.

Спасил е живота на много хора, като им е оказал първа помощ, когато Левски е бил на лагер, независимо дали става въпрос за България или Кипър, например.

Ръководството, спортно-техническия щаб, футболистите и служителите на клуба, пожелават на юбиляра здраве, щастливи моменти в личния живот и много незабравими мигове с любимия отбор.

Екипът на Гонг също е опирал до помощта на д-р Филипов. Желаем му искрено здраве, щастие и както се пожелава на лекари: по- малко работа !

Да си жив и здрав, Докторе !