Крилото на Левски Зе Соарес получи неприлично предложение. Не, не е това, за което си мислите. Става въпрос за „оферта”, при това скандална.

Бразилецът получи покана да премине в отбора на ЦСКА. Разговорът се проведе веднага, след като „сините” се наобядваха. Човек от охраната на хотела, в който отседнаха левскарите, проведе разговор със Зе и го помоли да премине във вечния съперник на Левски.

Зе Соарес обаче реагира твърдо и заяви, че подобно нещо не е възможно. Въпреки няколкото опита за „сделка”, нападателят на Левски категорично показваше с размахан пръст, че това няма да се случи.

Бразилската група в тима на Емил Велев определено има поводи за радост. След снощната победа на родината им над САЩ в турнира на Конфедерациите, „кариоките” в „синьо” не страдат от липса на добро самочувствие.

„Видя ли самбата, която изиграхме снощи. Боримиров ми се обади на почивката, за да ме пита, какво става с Бразилия? Казах му, че е рано да ми се обажда. След това му звънях, но той не ми вдигна”, коментира опитният Лусио Вагнер.

Жоазиньо и Зе Соарес не скриха възхищението си от Луиш Фабиано, който се превърна в голмайстор на надпреварата провела се в ЮАР.