Бразилският нападател на Левски Зе Соарес реши да покаже новородената си дъщеричка първо в медията, която първа съобщи за радостната вест – Гонг.бг.

Още в сряда вечер, само часове след раждането, Зе съобщи новината за сайта ни и даде интервю, в което разказа за малката Мария-Алиси и за майка и Алини.

В него футболистът на Левски изказа възхищението си от това как се чувства човек, когато стане за пръв път родител. Той е разбрал новината за новородената му дъщеря от майката на приятелката му Алини.

Толкова се развълнувал, че забравил да попита колко тежи и колко е високо новороденото.

Само Зе сподели пред Гонг, че Алини е родила в град Пол Алфонсо в щата Байа. Той каза, че малката Мария-Алиси е кръстена на неговата баба. Още преди да се роди дъщеря му Зе и купи от Ейлат шапчица и ританки. Двамата с Алини знаеха, че бебето ще момиче и затова бяха готови с неговото име.

„Чувствам се много по-отговорен след раждането на Мария-Алиси” ,каза тогава Зе Соарес. „От сега няма да се грижа само за себе си, а и за тях двете”.

Бразилецът още от сега нарича дъщеря си „моята малка принцеса”. Той обеща, че ако вкара гол срещу Динамо Киев в контролата в неделя, ще изрази радостта си, показвайки че има новородено момиче.

Екипът на Гонг.бг благодари на Зе Соарес за предоставените снимки и желае на щастливото семейство много радостни моменти и обещава да купи подарък за малката Мария-Алиси, когато пристигне в България