Смятаният за сигурно ново попълнение в Левски бразилец Зе Соарес, сподели при пристигането си в София, че е отказал оферта от Азия и предложения на други клубове за да дойде при „сините”.

„Пристигам в добро настроение. Само времето е малко по-различно от това в Бразилия. Сигурно и много други неща са различни. Надявам се бързо да се адаптирам”, бяха първите думи на Зе Соарес в България.

„Дойдох за да премина медицински прегледи и да уточня личните си условия. Останалите неща ще се решават от адвокатите ми и мениджъра ми. Договорът ми изтича в края на месеца, а всичко друго е работа на адвокатите. Надявам се, че всичко ще е наред и за да подпиша с Левски”, отсече бразилският футболист.

Зе Соарес уточни, че негов мениджър е Джери Перейра, който преди години играеше в българското първенство. Агентът пристигна в София заедно със Соарес.

Мирчо Димитров, който направи връзката между Левски и бразилеца сподели, че футболистът е избран за номер едно във втората дивизия на Бразилия. Зе Соарес играе в Ремо, който е на път да изпадне от втората дивизия.

„Имах оферти от Азия и други отбори, но съм щастлив че избрах Левски. Гледах моменти от мачове на Левски. Особено ми хареса публиката на мача с Челси. Настроен съм с положителни емоции и заради това дойдох”, отбеляза Зе Соарес.

„Добре познавам Жоаозиньо и Жан Карлос. Срещу Жоаозиньо съм играл, а с Карлос сме приятели, защото бяхме две години в Палмейрас. От престоят ми в този клуб се познавам с Вагнер Лав от ЦСКА Москва”, завърши Зе Соарес, който ще премине медицински тестове и вероятно ще премине в българския шампион Левски.