Старши треньорът на Левски Тони Здравков не пожела да отвръща на нападките, които дойдоха по адрес на „сините” от Ангел Червенков. Здравков все пак отговори със следната мисъл: „След пет минути спор с един глупак ще съжаляваш, че си по-глупав от него”. Припомняме, че вчера наставникът на Литекс нарече левскарите убийци и симуланти, както и царе на скандалите.

 

„Дали схемата ни на игра ще бъде 4-3-3, 4-5-1 или 4-4-2, футболистите ни имат едно и също задължение. Те трябва да дадат максимума от себе си на терена, да спазват тактическите указания, да покажат импровизация в определени части от мача и да спечелят двубоя. Това е нашата концепция”, сподели още Здравков.

 

„Двата отбора се познават много добре. Решаващ за това, кой ще победи е характерът. Лидерите на двата отбора ще имат решаваща роля. Важно е да си оползотвориш головите положения”, допълни треньорът на Левски София.

 

„Няма значение, че съдията е от Перник. Не виждам причина съдията да не си свърши работата добре, без значение от кой град е”, отбеляза бившият защитник.

 

„Реално нещата стоят така, в момента ние изоставаме. Ако съумеем да спечелим този мач, ще задържим вратата открехната. Определено, ако не спечелим този мач, не бих казал, че шампионската титла ни се изплъзва на сто процента, но е реално да мислим, че шансовете намаляват”, призна Тони Здравков на днешната си пресконференция.

 

„В първия мач срещу Литекс имахме проблеми по фланговете. След това нещата стояха по различен начин. Специално за утрешния мач, ние сме се постарали да подготвим нашите защитници за силните страни, които има противникът. Надявам се те да се противопоставят успешно на Том и Дока и от там да дойде нашето превъзходство”, отбеляза Здравков.