Старши треньорът на Левски Тони Здравков направи любопитно изказване по адрес на Христо Ристосков, който утре ще ръководи мача на „сините“ с Черно море във Варна. „Ристосков е съдия, който може да свири финал в Шампионската лига, ако е достатъчно концентриран“, отсече специалистът.

„Смятам, че и двата отбора ще се постараят да играят футбол, а не само да ритат топката на високо. Черно море е отбор с доста добри изпълнители в защита и средата на терена. Имат и нападатели, които вече направиха име като Райков, Младенов, Бакари и Коконов“, сподели Тони Здравков.

„Знам кой ще заеме мястото на Гаджев. Надявам се да се справи добре, дори да е по-добър от Гаджев. Става дума за Кевин Бру. Той ще играе на тази позиция“, откровен бе Здравков на днешната си пресконференция.

„След мача имахме проблеми с някои от футболистите, но това са нормални неща. Става дума за леки възпаления, за някое подуто коляно или глезен. Тези неща не са сериозни и всички се възстановиха за мача“, продължи треньорът на „сините“.