Изпълняващият длъжността старши треньор в Левски Тони Здравков разкри, че футболистите на тима са приели много трудно равния с Литекс.

 

„Мога да ви говоря много по въпроса за съдията Николай Йорданов. На нас обаче ни предстой мач с Монтана. Всички нерви и неволи, които се случиха след мача с Литекс не са полезни. Не искаме да всяваме допълнителна демобилизация. Отборът прие трудно този равен мач, няма смисъл да затормозяваме допълнително футболистите”, отсече Здравков.

 

„Шансовете не са налели. Стана по-трудно да спечелим титлата, но съм обеден, че имаме шансове да станем шампиони. Не съм притеснен от съдиите. Ако бяхме останали равен брой играчи с тези от Литекс, нямаше да имаме никакви проблеми. Сигурен съм, че няма да бъде така във всеки мач”, продължи специалистът, който помага на Георги Иванов в Левски.

 

„С отбора на Монтана изиграхме една контрола преди 15 дни. Това е тим, който играе добре като гост. Не е много открит на чужд терен, но в някои от мачовете им се получиха контраатаките. Виждате кои са нашите нападатели в групата. Надявам се, тези, които играят, да се представят добре, защото Еньо Кръстовчев е наказан”, допълни Тони Здравков на днешния си брифинг.