Наставникът на Левски Тони Здравков заяви, че „сините” ще търсят само победа срещу Берое в Стара Загора.

„Очаква само едно, да играем добре и да спечелим. Ясни са ни силните качества на Берое, както и техните слаби страни”, бяха първите думи на Тони Здравков, който даде пресконференция на стадион „Георги Аспарухов”.

„Тасевски чувства леки болки и това е причината да не попадне в групата. Той самият има оплаквания. Няма смисъл да рискува със здравето му. Иначе не е коректно да коментираме съдиите преди мач. От собствен опит знам, че е излишно да го правя и след мач, защото няма смисъл. Трябва да ги оставим на мира, но това не значи, че трябва да си правят, каквото поискат на терена”, коментира реферите Тони Здравков.

„Не смятам, че е нужно да коментирам думите от вчера на Илиян Илиев. Предполагам, че това, което съм чел е точно написано. Познавам се с него от доста време и мога да кажа, че сме в добри отношения. Не смятам, че е нужно да влизам в полемика с него, точно по този повод”, продължи треньорът на Левски София.

Той допълни, че Божидар Митрев все още не попада в групата, защото все още не е напълно готов, след като стана баща преди няколко седмици, а имаше и проблеми извън терена.

Здравков сподели, че Еньо Кръстовчев е показал повече старание по време на тренировките и заради това е в групата за мача в Стара Загора. Причина играчът да е в разширения състав е и наказанието на Седрик Бардон.