Старши треньорът на Левски Тони Здравков смята, че в Локомотив София има играчи, които могат да създадат проблеми на „сините“ в утрешното софийско дерби на стадиона в квартал Надежда.

„Локомотив София има футболисти, които останаха в отбора, а и нови, които могат да ни създадат някоя беля. Това, че този тим ще е във втората седмица не означава, че е слаб отбор. Дали Локомотив ще ни остави да играем футбол, зависи от нас. Това, което видях на мача им с Нефтохимик е, че теренът не е добър, но той ще е такъв и за двата отбора. Дано бъде подготвен добре, за да има повече възможности да се играе качествен футбол“, отсече треньорът на Левски София.
„Според мен и през второто полувреме на мача със Славия не играхме на добро футболно ниво. Това го казах и пред отбора, а не знам какво е мнението на другите хора. Просто през втората част бяхме по-настоятелни, когато губехме топката. Дали ще играем с двама нападатели? Смятам, че в момента сме лесно разгадаеми, защото нямаме достатъчно флангови футболисти“, добави Тони Здравков на днешната си пресконференция.

Той призна, че попадналите в групата Рафаер Бастос и Рикардо Нунеш са готови за игра, но отбеляза, че първият не е на линия за пълното времетраене на един футболен двубой.

„Казах, че след първите три мача, които Левски изиграе ще е коренно различен отбор. Това, което заявих продължавам да го имам в главата си. Част от футболистите, които дойдоха в Левски правиха по-късно подготовка. Не се оправдавам с това, така сме приели да работим. Когато всички са готови, тогава ще имаме съвсем друго лице. В това нещо съм убеден“, завърши Здравков.