Старши треньорът на Левски Тони Здравков заяви, че е имал желание съставът му да бъде окомплектован още за първия тренировъчен ден от подготовката на отбора. Все пак той уточни, че това ще стане факт до заминаването на „сините“ за Созопол, където ще протече първия етап от зимната подготовка на тима.

„Принципно исках още на първия ден да бъдем окомплектовани и тук да бъдат поне още трима нови футболисти. Трудно се водят преговори през зимата и трудно се правят трансфери. Надявам се някои хора да пристигнат до четвъртък“, коментира Здравков.

„Конкретно не е попречило нищо. Дори мъглата не е попречила. Причината е чисто техническа. До последно не се знаеше какво ще се случи с хората, които трябваше да бъдат трансферирани. Не знаехме дали ще трансферираме някой футболист. До заминаването ни в четвъртък групата ще бъде окончателно окомплектована“, добави треньорът на Левски.

„До момента освен офертата, която бе постъпила през декември друго предложение за Гаджев не е постъпило. Генков има договор с Левски“, каза още Тони Здравков.