Старши треньорът на Берое Ради Здравков каза, че неговите момчета са играли много добре при днешната победа над Черноморец, въпреки че не получават заплати.

„Не мога да използвам думата „съживяване”, тъй като този двубой бе на по-ниско ниво, в сравнение с предишните ни два-три мача”, започна специалистът.

„По отношение на тактическо надиграване ние бяхме перфектни, особено през второто полувреме. Знаем си възможностите, те не са малки, казвам го съвсем открито и честно”, продължи той.

„Първата част търсехме инициативата, головите положения, търсихме да реализираме, докато през второто полувреме нещата се развиха по друг начин. Прецених, че по-добре играта да се затвори, предвид физическото състояние на момчетата на този етап. Накрая падна този гол, който не реши двубоя”, коментира Здравков.

„Важни са трите точки, отборът продължава мач за мач. Положението в клуба е временно, то е закърпено на този етап, трябва генерално да се решат проблемите, тъй като има и текущи разходи и разходи, които трябва да се спазват и от договорите на футболистите. Заплати не се плащат. Никой не е длъжен да плаща задълженията на друг човек”, призна още наставникът на старозагорци.