Капитанът на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров заяви, че в никакъв случай не желае утре в дербито срещу Ботев да се повтори сценария от последния сблъсък между двата градски съперника.

В мача, който се игра на Националния стадион „Васил Левски“, тъкмо опитният футболист откри резултата за „железничарите“, но в последните 5 минути на срещата Ботев осъществи пълен обрат и грабна трите точки.

„Аз мисля, че всички знаят какво ни предстои утре – един много тежък мач с Ботев. Мисля, че всички момчета в съблекалнята осъзнават важността на мача и са готови да дадат 100 процента от себе си. Ще превъзмогнат и контузии, и болежки.“

„Много се радвам на декларацията на феновете, които обещаха да напълнят стадиона и да има атмосферата. Надявам се утре да им се отплатим по най-добрия начин. Ако се върнем на последното дерби, мисля, че играхме много по-добре и ги надиграхме. В последните 5 минути най-много ни липсваше концентрация ли, нещо друго ли. Надявам се в предстоящия мач това да не се повтаря и да ги победим“, завърши Електричката.