Футболистът на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров сподели след успеха с 4:1 над ЦСКА, че е изключително доволен от успеха. “Смърфовете” се изравниха по точки с Локо Сф, но имат шанс за промоция в Европа, само при условие, че ЦСКА победи Славия на финала за Купата на България.

“Най-важното е ЦСКА да победи Славия на финала, тогава само можем да имаме шансове за Европа. Но ние все пак ще се борим за спечелването и на следващия си мач. Радвам се, че взехме мача с ЦСКА, радостно е, че днес победихме и играхме добре. Заслужено победихме”, сподели Здравко Лазаров.

“Срещу силните отбори играем силно, и срещу Левски играхме добре, но там не успяхме да спечелим. Там ако си бяхме взели поне една точка, сега щяхме да сме четвърти, но това е футболът. Пак казвам, продължаваме да се борим.”

“Това е ЦСКА, няма значение срещу титуляри или резерви играем. Играхме добре, радостно е, че победихме. Какви претенции може да имат срещу съдийството? Може и да има, може и да няма, но мисля, че нямаше някакви ситуации, които да навредят на отбора“, завърши нападателят на Локо Пд.