Най – обичаният футболист на Локомотив Пловдив в момента Здравко Лазаров днес празнува 35-я си рожден ден. Той е капитан на тима и направи много силна есен, което радва много феновете на отбора.

Здравко вярва, че Локомотив ще играе успешно и през пролетта и ще постигне поставените му цели. Той вярва, че отборът заедно с феновете ще бъде фактор в българския футбол.

Намирам го в празничния за него ден да се весели, но и да мисли за началото на пролетния дял от първенството. Той приема поздравите и пожеланията за рождения му ден и спокойно разкрива какво най- много го радва днес и какво си пожелава.

„ Благодаря ви за поздрава и пожеланията, искрен е Лазаров. Чувствам се много добре и се радвам, че на 35 мога да радвам феновете с играта си. Днес получих много поздрави от привържениците на Локомотив и това ме кара да вярвам, че поне още една или две години ще мога да играя за отбора и да ги радвам тях. Благодаря им за подкрепата. Лично аз се радвам, че вчера на тежкия терен не получих контузия и влизам здрав в сезона. Затова и пожеланията ми са да съм здрав и да нямам контузии. Когато съм здрав, аз съм показал какво мога. Амбициран съм заради феновете да се представям на ниво и през пролетта.”

Здравко Лазаров е капитан на Локомотив и най – много пожелания от страна на феновете, след тези за здраве и да е без контузии, са да вдигне на финала Купата на България.

Ние от Дарик радио и Gong.bg му желаем да е жив и здрав ! Да няма контузии и да радва феновете все така с играта си и вкараните от него още много голове, с което да постигне целите на Локомотив Пловдив.