Звездата на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров коментира целите на клуба през пролетния дял на шампионата. Според нападателя всички в отбора мечтаят да играят в евротурнирите клубни турнири и това ще бъде основната цел пред „смърфовете”

„Наистина се очертава много добър лагер с оглед на съперниците, които ще срещнем. Надявам се да побеждаваме и да се подготвим добре. 20 дена сме там, имаме около десет контроли и то всичките сериозни. Надявам се да извлечем най-доброто и да добием добро самочувствие и да започнем подобаващо в шампионата”, заяви Лазаров преди заминаването на отбора за Испания, където ще се подготвя в следващите няколко седмици.

„Изиграхме вече два мача. Мисля, че новите попълнения са добри футболисти щом с в Локомотив Пловдив. Надявам се да вдигнат още класата на отбора и да се адаптират възможно най-бързо”, каза още той.

„Мислим най-вече за финала за Купата и ако можем да спечелим турнира. Целта ни е да играем в евротурнирите. Знаете, че апетитът идва с яденето. Ако тръгнем добре всичко е възможно”, завърши нападателят.