Строителният предприемач Васил Арнаудов е обещал да извади от джоба си сума равна на половин премия, ако футболистите на Ботев Пд победят Спартак Вн утре.

Според запознати той е изявил желание да помага финансово на „жълто-черните” и за в бъдеще. Нещата обаче все още са в зародиш и развитието по въпроса тепърва предстои като засега бизнесменът ще се ограничи само със стимул в предстоящия двубой. След днешната тренировка Тенчо Тенев определи 18-те футболисти, на които ще разчита в сблъсъка с варненци.

Групата ще бъде на режим в хотел „Санкт Петербург”, който е собственост на един от благодителите на „канарчетата” Георги Гергов. По-късно днес изпълнителния директор Марин Бакалов ще се срещне с тарторите на „жълто-черната” агитка и ще се опита да ги убеди да забравят конфликтите и да подкрепят отбора.

Групата на Ботев Пд за мача със Спартак Вн: Арсов, Тошев, Божков, Василев, Величков, Попов, Харизанов, Аврамов, Минев, Гаров, Алегре, Кръстев, Христов, Саидходжа, Какалов, Гаджалов, Манчев и Н. Димитров