Днес или утре към отбора на Локо Пд ще се присъедини централния защитник Хуан Пабло Компагнучи. Това съобщи за Gong.bg спортният директор на тима Бранко Милованович.

Защитникът идва за да бъде пробван и евентуално харесан от Драган Канатларовски, който не може да разчита в първите кръгове от първенството на контузения Юнес Бенжелюн.

Мениджър на Хуан Пабло е аржентинецът, който се опита да пласира Карлос Еспиноса, но ръководството предпочете Даксон да Силва пред чилиеца.

След вчерашната загуба от Слиема, локомотивци проведоха преди обяд занимание. Вратарите и Юнес Бенжелюн се подготвяха на пясъка до басейна на комплекса.

С бягане разпускаха Здравко Лазаров, Валери Георгиев и Христо Златински, които вчера играха пълни 90 минути. Основната група от футболисти посети фитнеса на хотел „Пири”.

В четвъртък преди обяд е последната контрола на терена на комплекса. Тя е срещу Банско и е с начален час 10. След това отборът си тръгва за Пловдив, където в събота от 18 часа ще бъде представен на привържениците в мач срещу Любимец.