Централният защитник на Лудогорец Александър Барт напусна рано тази сутрин лагера на отбора в Испания и се отправи към Белград. Французинът отиде на лечение при известната сръбска лечителка Марияна, която трябва да го възстанови за няколко дни.

Барт получи разтежение на прасеца по време на лагера в Турция. На една от тренировките футболистът получи болки и напусна преждевременно. След два дни отново се включи в заниманията, но отново получи болки и ядрено-магнитният резонанс показа разтежение, което го извади от строя. Така футболистът пропусна на практика всички мачове и тренировки на Лудогорец по време на лагерите в Турция и Испания.

Очаква се до няколко дни да стане ясно колко време ще бъде нужно на Барт да се оправи от контузията и да се върне в строя.

В същото време, друг футболист на Лудогорец - Михаил Александров - също се оплака от контузия след мача срещу Корона Киелце. Това е причината Александров да бъде изпратен на ядрено-магнитен резонанс, за да се разбере веднага каква е травмата му.