Защитникът на Лудогорец Разград Мариан Ярабица се завърна в Краковия Краков, след като договорът му за преотстъпване приключи.

Ярабица взе две купи с екипа на Лудогорец, но така и не успя да играе. Футболистът получи тежка травма по време на контрола в началото на сезона и претърпя операция. Мариан Ярабица се възстановява почти цял сезон и не успя да изиграе нито един мач с Лудогорец.

Футболистът бе преотстъпен от Краковия. Вчера той започна подготовка с полския отбор, като вероятно няма да се стигне до неговото привличане отново в Лудогорец.

Старши треньорът на разградчани Ивайло Петев търси усилено централен защитник, за да усили конкуренцията в тази част на терена. През изминалия сезон на практика Петев разполагаше с Александър Барт, Любомир Гулдан, Теро Мантула и младия Диан Димитров.

Идната сряда приключва лагера на Лудогорец в Смолян и отборът се връща в Разград, където ще изиграе мач срещу тима на Бойко Борисов Витоша Бистрица. Тогава официално ще бъде открита и новата база на тима, на която ще се готви както първия отбор, така и ДЮШ на Лудогорец.