Играчите на Красимир Балъков направиха кросово бягане в морската градина, след което продължиха с възстановителни упражнения на стадион „Лазур”. След мача мениджърът на тима реши да даде ден почивка на играчите.

С проблеми след мача с Локомотив София са няколко футболисти, които днес тренираха на индивидуален режим. Йохен Зайц, който напусна принудително е с разтежение на заден бедрен мускул. Той ще се подложи на специализирана терапия, но остава под въпрос за последния мач в края на седмицата.

Капитанът Пламен Крумов тренира във фитнес залата на стадион „Лазур”. Той също се възстановява по специална програма, след като близо седем месеца бе извън терените заради операция на коленни връзки. Крумов обаче от утре се включва в тренировките наравно със своите съотборници.

Марсио Нуньо също тренира на облекчен режим. До ден - два той също ще се включи в тренировките заедно със съотборниците си. Продължава и успешното възстановяване на Костадин Дяков, който пропусна последния мач, поради бедрено разтежение. И при него прогнозите са добри, но все още тренира по специална облекчена програма.

Други проблеми в отбора няма и всички футболисти се подготвят отговорно за последния двубой от есенния полусезон срещу тима на ЦСКА.