Наставникът на Литекс Златомир Загорчич заяви, че е смешно да се твърди, че „оранжевите“ влияят на съдийството. Това специалистът обяви след първия четвъртфинал за Купата на България срещу Лудогорец (1:2).

„Два нелепи гола и след това малко играта не ни се получаваше. Мисля, че доминирахме през вторите 45 минути. Вкарахме един гол, но не можахме втори. Заслужен успех на Лудогорец, те играха силно. Направихме детски грешки. Ще говорим и ще гледаме да изчистим грешките“, започна Загорчич.

„Ние искаме да побеждаваме във всеки мач, но днес не се получи. Има и реванш, там ще направим всичко нужно, за да се класираме. В трети пореден двубой не може да победим, но има и такива моменти във футбола“.

„Мисля, че играчите бяха малко напрегнати преди мача. Това трябва да бъде изчистено. В такива мачове винаги има напрежение“.

„Има хора, които да преценяват какво е било съдийството. Мисля, че по-спорната ситуация бе в полза на Литекс, не виждам защо са недоволни от Лудогорец. Нелепо е да се твърди, че ние влияем на съдиите“, завърши треньорът.