Последната контрола на шампиона на България в Австрия бе изгледана от собственика на клуба Тодор Батков. Първоначално той бе седнал на резервната скамейка при треньорите, но след това се отдели на десетина метра от тях в компанията на мениджър, с когото изгледаха двубоя.

Батков не пожела да разкрие кой е човекът, с когото проследиха мача, но още преди двубоя заяви, че ще има хора, които да гледат футболистите на Левски. Въпросният човек дойде сам с такси от Виена и след мача остана да вечеря със „сините” шефове.

Никой от Левски не пожела да каже кой футболист е бил наблюдаван от загадъчния мениджър и за кой отбор работи той.

Адвокат Тодор Батков каза, че Левски може да се раздели с някой футболист, като направи уточнението, че който иска Валери Домовчийски, ще трябва да се бръкне минимум 5 милиона евро

По непотвърдена информация въпросният мениджър е бил на мача с поляците, за да гледа Емил Ангелов. Ангелов участва в срещата с поляците и дори отбеляза третия гол за победата с 3:1. Към нападателя интерес проявяват няколко израелски клуба.

След мача г-н Батков разговаря надълго и с бившия футболист на Славия Любомир Воркапич, който сега е мениджър. По непотвърдена информация Воркапич е предложил на сините централен нападател от Сърбия, който е висок над 190 сантиметра. Воркапич също вечеря с ръководството на Левски. Самият той отрече да е ставало въпрос за трансфери. Той каза, че само е дошъл да се види с приятелите си от Левски и продължава към лагера на Цървена Звезда.