Защитникът на Берое Владимир Зафиров заяви след успеха над Локомотив София, че всяка победа е важна.

„Всяка победа е важна. Понеже знаете, че се борим да сме по-напред в моментното класиране. Всяка победа е много важна за нас и заслужено спечелихме“, коментира Зафиров.

„Ние всеки един мач се раздаваме на 100%. Понякога се получават нещата, понякога не. Радвам се, че днес се получиха“, добави защитникът.

„Не мисля, че отборът на Локомотив се стъписа от ранния гол. Те продължиха да си играят тяхната игра. Успяхме да затворим първото полувреме с 1:0 за наш актив. Второто полувреме също вкарахме бързо и с това приключи мача – с втория гол.“

„Настройката е същата. Започваме на ново мачовете. Свърши първия цикъл и продължаваме по същия начин по който завършихме всеки мач да играем за победа“, продължи футболистът на Берое.

„Шансовете са големи. Знаете, че нашия отбор винаги се бори за Купата без значение кой е противника. Ще направим всичко възможно да отстраним Лудогорец без значение, че в момента са един от най-добрите отбори в България и играят в Шампионска лига. Не смятам, че това ще ни повлияе. Ще се опитаме да се раздадем до край и да ги остраним“, каза още Владимир Зафиров.