Драмата около пристигането на брата на Ибрахима Гай – Муса в България продължава.


Сенегалецът трети ден е блокиран в Рим, след като две поредни вечери полетът му за София се отменя. Авиокомпанията е принудена да отказва отлитане на самолета заради лошите метеорологични условия на аерогара София и късния час на кацане.


Това налага вече трети ден Муса да стои във Вечния град без да е възможно да направи каквото и да е било. Драмата около пристигането на брата на любимеца на „Българска армия“ Ибрахима продължава вече повече от седмица като първо пристигането му в София бе забавено от пътуването му до Тунис, където трябваше да си извади виза.


Едва когато той пристигне у нас ще му се наложат нови бюрократични дела за ваденето му на виза аз Турция. Има вероятност той да не участва на лагера на ЦСКА в Анталия, ако се забави още ден-два.


По всяка вероятност Муса ще изчака до довечера в Рим, за да види дали ще може да излети. Както в събота, така и снощи самолетът, с който трябваше да пристигне Муса изобщо не излетя за България, въпреки че други полети бяха пренасочвани за други летища.