Здравко Лазаров посреща 36-я си рожден ден в работна обстановка, на лагер в Сандански с Локо Пд, далеч от семейството си.

„Чувствам се добре на рождения ден“, сподели за Gong.bg рожденикът Лазаров. „Липсват ми само жената и децата в този ден, но такъв е живота на футболистите. Благодаря на всичките ми приятели и познати за пожеланията им към мен. Аз искам само да съм здрав. Когато нямам контузии, аз изпитвам удоволствие от това да играя футбол. Доволен съм от възможността да радвам „черно-белите” фенове и им благодаря за любовта им към мен, която те непрекъснато ми показват. На този ден мисля как ще играя футбол, а не кога ще се откажа от любимата игра.”

Здравко Лазаров е роден на 20 февруари 1976 година в Габрово. В кариерата му на футболист е играл в Локомотив Септември, Янтра Габрово, ЦСКА, Миньор, Левски, Славия, Коджаелиспор, Газиантепспор, Ерджиесспор, Шинник, Черно море и Локомотив Пловдив.

Лазаров дебютира за мъжкия отбор на Локо Пд на 27 февруари 2010 година при гостуването на ЦСКА (2:3), отбелязвайки и двете попадения за своя тим. Със своя непримирим хъс и воля за победа Здравко се превърна във всеобщ любимец на Лаута. На два пъти той бе избран от феновете за футболист №1 на Локомотив – за 2010 и 2011 година.

Ръководството на Локо Пд и всички привърженици на черно-белите честитят рождения ден на Здравко Лазаров: „Да си жив и здрав, капитане! Пожелаваме ти още много щастливи мигове заедно!”

Ето и част от пожеланията на феновете към любимеца им: „ Честит рожден ден на най- големия! Да си жив и здрав и да поведеш Локо Пд към Европа. Благодарим ти, Здравко!” и „Все така да си жив и здрав и от сърце отдаден на отбора си, обичаме те, Здравкооооо!”

Екипът на Гонг се присъединява към пожеланията, и също желае на Здравко крепко здраве и много щастливи моменти с Локо Пд и семейството!