След Асдис Ран, която участва в клипа на Диаманте и Колумбиеца "Дявол ли си", още една футболна половинка украси видеото към R&B-парче.

Ангелина Ангелова е част от клипа на Игнат "Иги" Андровски към дебютния му сингъл „На негово място”. Половинката на Лъчезар Балтанов е в главната женска роля. Като сцена от реалния живот за сърцето и вниманието на любимата на халфа на Ботев Враца се „борят” двама мъже – Иги и Мишо Шамара (Big Sha).

Чаровницата от Пловдив, позната на публиката от участието си в реалито Биг Брадър 4, където бе най-младият участник, е избрана и перфектно се вживява в ролята във видеото с режисьор Радостин Събев - Шошо (ShoSho) и оператор Томислав Михайлов.

Миньончето с изключително широка и запомняща се усмивка Ангелина избира новата тръпка, като игнорира Мишо Шамара и продължава с Иги. От своя страна R&B-изпълнителят я засипва с ласки и внимание, пеейки: „Познавам те добре и мога да позная тъгата в твоите очи. Опитваш се да я прикриеш с усмивка. Да, но тя не може да ме заблуди. Засъхналите ти сълзи издават всичко, не си щастлива както преди. Не разбирам само защо си още с него, след като между вас не върви. Не, той въобще не те заслужава. Не заслужава това, което му даваш ти. Пренебрегва те не те оценява. Позволява си да ти крещи. Искаш да му повярваш. Да му вярваш, но чуваш само лъжи. Лъже те и те наранява! Подиграва се на чувствата ти! Само, ако бях на неговото място можех да се грижа за теб, да ти дам съвет в момент, в който имаш нужда от мен. Знам, че ако бях да неговото място, щях да се държа с теб, като кралица, след като правим най-нежната сладка любов. Позволи ми да вляза в твоя свят, моля те, кажи ми, че не съм ти просто познат. Аз ще се държа с тебе, скъпа, много, много, много, пъти по-добре от него!”.